Rólunk

Közösségépítés, izgalom, Magyarország felfedezése

A kommunikáció és a rendezvényszervezés mellett van egy titkos szenvedélyünk: olyan stratégiai játékok kitalálása és tesztelése, amelyek váratlan eszközökkel, ám annál hatékonyabban kovácsolnak össze bármilyen csapatot. A feladatokkal, módszerekkel évek óta kísérletezünk, időről-időre fejlesztjük, újragondoljuk őket, és minden esetben az adott vállalatra, csoportra szabjuk.

Az egyedi csapatépítő-tréningeket igény szerint a cégek székhelyén is lebonyolítjuk, de mi akkor vagyunk a legboldogabbak, ha ezeket a társas-játékokat Magyarország izgalmas, kevésbé ismert helyszínein szervezhetjük meg.

Ha fejtörést okoz, hogy hogyan hozd egymáshoz közelebb a kollégákat, ha szeretnéd, hogy jobban ismerjék és értsék egymást, ha fontosnak érzed, hogy nagyobb empátia és bizalom legyen közöttük, engedd, hogy segítsünk!

Hogyan dolgozunk mi?

A közösségépítés nehézségeit jól ismerve az évek során több működő módszert is kifejlesztettünk. Ezzel együtt természetesen fontos, hogy az adott céget alaposan megismerjük, különös figyelmet fordítva a csapatot, mint egységet érő kihívásokra.

Minden esetben a jelenlegi állapot és a jövőbeni célok feltérképezésével kezdjük a közös munkát, és ezekre adunk megoldási javaslatokat.

Ha pedig a természetjárás iránti szenvedélyünkben osztoztok, elviszünk titeket Magyarország legszebb és legtitkosabb helyszíneire.

Referenciák

Dignissim splendide mediocritatem cu eos. Quem possit consetetur te mei. Duis populo ei eam, wisi dicat scribentur mea in, solum deseruisse pro at. Per erat decore tincidunt an, mel doming graecis moderatius eu, mundi menandri prodesset ea sea. Illum dolore instructior an duo, ex his ignota.

További referenciák részletek

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kedvet kaptál hozzá, hogy beugorj hozzánk egy kávéra? Kérdésed, kérésed van felénk, esetleg komoly tervekkel a fejedben keresel partnert kommunikációs vagy rendezvényes projekted megvalósításához? Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, vedd fel velünk a kapcsolatot!

info@kyat.hu
+ 36 30 468 7891
1142 Budapest, Kassai utca 71.