Event

Inspiráló rendezvények, mindset formáló élmények

Hiszünk benne, hogy egy rendezvény akkor teljes, ha a vendégek igazi élményekkel térnek haza. Az élménnyel pedig hatást érhetünk el. Egy jól átadott gondolat, egy önfeledt mosoly jelzi számunkra, hogy jó irányba haladunk.

Tökéletes rendezvényt szeretnél, de nincsenek meg rá cégen belül az erőforrásaid? Inkább bíznád magadat egy profi ügynökségre? Szeretnéd hátradőlve nézni, ahogy minden összeáll? Végre egy olyan csapattal dolgoznál együtt, akik minden apró részletre figyelnek? Szeretnéd kipróbálni, milyen is a high-end tervezés és megvalósítás a rendezvényes műfajban?

Akkor meséld el nekünk az elképzeléseidet, mi pedig segítünk benne, hogy álmaid rendezvénye megvalósulhasson.

Precizitás, pontosság, apró részletek, impresszív, high-end megoldások. Tökéletességre törekszel? Nálunk is a maximalizmus a mérce.

Hogyan dolgozunk mi?

Több éves tapasztalatunknak köszönhetően tudunk ügyfeleink fejével gondolkozni, szerintünk ez a kulcsa annak, hogy a közös munka hatékony legyen és kialakulhasson egy élvezhető workflow.

Amit pedig az execution folyamatainkat tekintve biztosan megtalálsz, az a megoldásfókuszú, gyakorlatias hozzáállás és az end-to-end folyamatok hatékony menedzselése.

Perfekcionista mentalitással, bakik nélkül, profin. Pontosan úgy, ahogy te elképzelted.

Referenciák

Nézz körül projektjeink között, melyeken imádtunk dolgozni! Inspirálódj, szórakozz, kérdezz, vedd fel velünk a kapcsolatot, ha te is szeretnél bekerülni büszkeségeink közé!

További referenciák részletek

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kedvet kaptál hozzá, hogy beugorj hozzánk egy kávéra? Kérdésed, kérésed van felénk, esetleg komoly tervekkel a fejedben keresel partnert kommunikációs vagy rendezvényes projekted megvalósításához? Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, vedd fel velünk a kapcsolatot!

info@kyat.hu
+ 36 30 468 7891
1142 Budapest, Kassai utca 71.