több, mint munka

Az izgalmas projektek, a színes ügyfélkör, a versenyképes juttatások és a nemzetközi mércével mérve is ütőképes és pörgős csapat nálunk magától értetődik. Mi azonban nem érjük be ennyivel. Azért szeretünk együtt dolgozni, mert egy jó csapatban a munkával töltött idő többről szól mint puszta karrier, valódi élményekkel gazdagítja életünket.

 

nyil

rendezvényszervező account executive

boya
Egy igazi kulcspozícióról van szó, ahol az önállóságodra és a csapatjátékos énedre is szükség van. Izgalmas és nagy hatású rendezvényeken keresztül emberek százainak szerezhetsz örömöt, ha ezt a munkakört profin töltöd be, ráadásul tényleg nincs két egyforma nap! Érdekesnek hangzik? A részleteket itt láthatod: event account executive hirdetés
event gyakornok

girlHa az a terved, hogy a gyakornoki munkádat nem szokásos irodai munkákkal töltöd, hanem igazi márkák megismerésével és kampányaival. Ha úgy gondolod, hogy a projekt lebonyolítása is érdekelni fog, ezért hosszútávon gondolkodsz…Ha láttál már rendezvényt – nem csak kívülről, hanem belülről is…

Hogy telne egy munkanapod? Izgalmasan, változatosan, több ezer fős nézőszámú koncertek, céges- és sportrendezvények előkészítésében és lebonyolításában.


nyilJelentkezz adatbázisunkba!

Szeretnél nálunk dolgozni, de nincs számodra megfelelő nyitott pozíció? Jelentkezz hozzánk, hogy bekerülj a rendszerünkbe és később is megtaláljunk!