Rólunk

Mutasd meg magad, merj egyedi lenni!

A kreativitás erőt ad. Erőt ad ahhoz, hogy merd vállalni az egyediséged, hogy megmutathasd magad úgy, ahogy azelőtt még soha. Egy erős kampány komoly hatással van a célközönségedre. Engedd szabadjára velünk a fantáziád!

Tudod, hogy ideje lenne időt fektetni a vállalati kommunikációra, de nincs szabad kapacitás házon belül? Tudod azt is, hogy láthatóvá kell tenned magad a piacon ahhoz, hogy a számok felpöröghessenek? Szeretnéd hatékonyan elérni célcsoportjaidat, de nem tudod, hogyan épül fel egy hatékony B2B vagy B2C kampány? Szeretnéd elérni vásárlóidat, stakeholdereidet, potenciális ügyfeleidet, leendő partnereidet? Van egy jó sztorid, de nem tudod kinek, és nem tudod hogyan mondd el? Érzed, hogy kell mögéd egy profi csapat?

Akkor beszélgessünk a céljaidról, vízióidról, és engedd meg, hogy egy profi csapat vegye át céged kommunikációs feladataid.

Mindenkinek van egy története, hagyd, hogy elmeséljük a tiéd.

Hogyan dolgozunk mi?

Több éves tapasztalatunknak köszönhetően tudunk ügyfeleink fejével gondolkozni, szerintünk ez a kulcsa annak, hogy a közös munka hatékony legyen és kialakulhasson egy élvezhető workflow.

Amit pedig az execution folyamatainkat tekintve biztosan megtalálsz, az a megoldásfókuszú, gyakorlatias hozzáállás és az end-to-end folyamatok hatékony menedzselése.

Hagyd, hogy célközönséged megismerhessen. Hitelesen, hatásosan és kreatívan – egy profi csapattal a háttérben.

Referenciák

Nézz körül projektjeink között, melyeken imádtunk dolgozni! Inspirálódj, szórakozz, kérdezz, vedd fel velünk a kapcsolatot, ha te is szeretnél bekerülni büszkeségeink közé!

További referenciák részletek

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kedvet kaptál hozzá, hogy beugorj hozzánk egy kávéra? Kérdésed, kérésed van felénk, esetleg komoly tervekkel a fejedben keresel partnert kommunikációs vagy rendezvényes projekted megvalósításához? Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, vedd fel velünk a kapcsolatot!

info@kyat.hu
+ 36 30 468 7891
1142 Budapest, Kassai utca 71.