Rólunk

Az SSC szektor első számú médiuma és szakmai közössége.

Az SSC Heroes nem csak a szektor első professzionális médiuma, de egyben közösségformáló erő is vagyunk. Célunk, hogy tömörítsük a tehetségeket, beszámoljunk az iparágat érintő újdonságokról és szeretnénk megmutatni az SSC-k valódi arcát a nagyközönségnek.

Terméked megoldást nyújt az SSC-k kihívásaira, csak nem tudod, hogy érd el a döntéshozókat? Szeretnél személyesen is bekerülni a magyar SSC-k életébe, de nem találod ehhez a megfelelő platformot? Szeretnéd a lehető leghatékonyabban elérni a célcsoportodat? Akkor az SSC Heroes és az NGSSD olyan eszközt ad a kezedbe, melyekkel integráltan, teljeskörűen, online és személyes fronton is elérheted potenciális vevőidet!

Miért az SSC Heroes?

10.000 feliratkozót érünk el havi szinten hírleveleinkkel.

Oldalunkat havonta átlagosan 8-10.000 unique user tekinti meg, blogunk és az SSC Heroes vlog series heti szinten frissül.

Facebookon 4.700 követőnk, LinkedInen 1.200 követőnk kíséri figyelemmel folyamatosan frissülő tartalmainkat.

Évente 4 nagy rendezvényt szervezünk, ahol a szakma képviselőit hozzuk össze, hogy együtt kereshessük a válaszokat iparági kihívásokra. Érdekes know-how-k, best practice-ek, sikersztorik, influencerek várnak az NGSSD-n!

Referenciák

Nézz körül projektjeink között, melyeken imádtunk dolgozni! Inspirálódj, szórakozz, kérdezz, vedd fel velünk a kapcsolatot, ha te is szeretnél bekerülni büszkeségeink közé!

További referenciák részletek

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kedvet kaptál hozzá, hogy beugorj hozzánk egy kávéra? Kérdésed, kérésed van felénk, esetleg komoly tervekkel a fejedben keresel partnert kommunikációs vagy rendezvényes projekted megvalósításához? Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, vedd fel velünk a kapcsolatot!

info@kyat.hu
+ 36 30 468 7891
1142 Budapest, Kassai utca 71.